Luntovoima Hinnasto

Luntovoima Hinnasto 

Alla esimerkkejä palveluiden hinnoista. Räätälöidyt palvelut hinnoitellaan erikseen asikkaiden tarpeen mukaan. Hinta esimerkit sisältävät arvolisäveron 24%.
Matkoista asiakkaan luo laskutetaan kilometri korvaus 0,53€/km.

Eläinavusteinen vierailu

Kutsu kylään esimerkiksi aasit, kanit, marsut tai kanat. Vierailevat eläimet tuovat piristystä ja iloa arkeen. Eläinten läheisyys ja silittäminen ovat hyvämielen kokemuksia. Meidät voi kutsua myös erilaisiin tapahtumiin, niissä rapsutettavana olevat eläimet toimivat vetonaulana kaiken ikäisille.


Vierailuja voidaan toteuttaa esimerkiksi terveys ja sosiaalialan yksiköihin, varhaiskasvatuksen yksiköihin, kouluihin, sekä yksityishenkilöiden tarpeisiin ja yrityksille. 

Hinta esim. 93€/1,5h ja 124€/2h + kilometri korvaus.

Rapsuttele ja tutustu Nekavaajaan eläimiin 

Voit tulla rauhassa kierrokselle tutustumaan tilamme eläimiin jolloin kierrämme kaikki karvaiset ja sulkaiset eläinystävämme läpi ja tutustumme jokaisen persoonallisuuteen. Koska kaikki me ihmisetkin olemme erilaisia, sopii tämä kiireettömyys etenkin heille joilla on esimerkiksi erityispiirteitä. 

Osa tiloistamme sekä pihasta on rakennettu esteettömäksi. Esimerkiksi aasien talliin ja tarhalle pääsevät myös he joilla on käytössä liikkumisen apuvälineitä.


Hinta, aikuiset 18€ ja lapset 10€

Vähintään 2-6 henkilöä, kesto 1,5-2 tuntia. 

Pedakoginen oppimisypäristö

Varhaiskasvatuksen ja koulujen sekä oppilaitosten oppilaille. Toimintaan voidaan sisällyttää esim. toiminnallisa eläimiin ja luontoon liittyviä tehtäviä tai makkaranpaistoa nuotiolla. Toiminta ympäristö mahdollistaa tutustumisen toisenlaiseen maaseutu yrittäjyyteen.


Hinta esim. 1,5h 174€ ja 2h 210€

Pyydä ryhmä tarjous.

Nuotiolla eläinystävien kanssa 

Nuotiolle eläinystävien kanssa voi rauhoittua kiireestä tuijotellen tulta. Tulen tuoma tunnelma on parhaillillaan illan hämärtyessä voi tuokiolle tulla vaikkapa työpäivän jälkeen arkenakin. 

Hinta esim. 55€/2 henkilöä 1,5-2h 

Vähintään 2-6 henkilöä. .  Pyydä tarjous!

Luontoa luokse

Luonnonmateriaaleista askartelua kaikille asiasryhmille. max 5 henkilöä lisä osallistujat +20€ henkilö. sis. materiaali teeman mukaan. Aikaa on syytä varata noin kaksi tuntia.

Hinta esim. 93€/h


Työhyvinvointi

Tulkaa hetken hengähdykselle työkavereiden kanssa tilamme karvaisten ja sulkaisten pariin, sekä vaikkapa nuotiokahveille. Meille voi mainiosti poiketa osana myös retkeä Repoveden kansallispuistoon. 


Pyydä ryhmä kohtainen tarjous.

Turpaturinat aasien sekä ponin,  vuohien tai lampaiden kanssa

Välimeren miniaasi Nienke ja aasi Guusje sekä shetlanninponi Sara ovat leppoisaa seuraa. Kaikki pitävät rapsuttelusta, harjaamisesta sekä kävelylenkeistä.

Vuohet Vihtori ja Jalmari esittelevät milellään Nekkakiveä. Nämä veijarit kujeilevat vuohien tapaan ja komeiden sarviensa vuoksi soveltuvat parhaiten aikuisten seuraan.

Vuohistamme Lyyli ja Louhi viettävät mielellään aikaa kaikkien vierailijoiden kanssa. Ovat tottuneet kävelytykseen mutta kulkevat rinnalla myös vapaina.

Lampaat Yrtti,Myrtti, Mäykkä ja Meles rakastavat rapsuttelua.

Hinta 65€ /2 henkilöä

Vähintään kaksi henkilöä, kesto 1,5-2 tuntia. 


Tapahtuman tuottaja! 

Vuoden 2022 aikana olimme mukana useassa tapahtumassa. Tuomassa iloa ihmisille sekä tietoisuutta Green Caresta sekä eläinavusteisesta toiminnasta. Olisimmeko tervetulleita teidän/sinun tapahtumaasi 2023? 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!