Luntovoima Hinnasto

Luntovoima Hinnasto 

Alla esimerkkejä palveluiden hinnoista. Räätälöidyt palvelut hinnoitellaan erikseen asikkaiden tarpeen mukaan. Hinta esimerkit sisältävät arvolisäveron 24%.
Matkoista asiakkaan luo laskutetaan kilometri korvaus 0,53€/km.

Eläinavusteinen vierailu

Kutsu kylään esimerkiksi aasit, kanit tai kanat. Vierailevat eläimet tuovat piristystä ja iloa arkeen. Eläinten läheisyys ja silittäminen ovat hyvämielen kokemuksia. Meidät voi kutsua myös erilaisiin tapahtumiin, niissä rapsutettavana olevat eläimet toimivat vetonaulana kaiken ikäisille.


Vierailuja voidaan toteuttaa esimerkiksi terveys ja sosiaalialan yksiköihin, varhaiskasvatuksen yksiköihin, kouluihin, sekä yksityishenkilöiden tarpeisiin ja yrityksille. 

75€/h

Rapsuttele ja tutustu Nekavaajaan eläimiin

Voit tulla rauhassa kierrokselle tutustumaan tilamme eläimiin jolloin kierrämme kaikki karvaiset ja sulkaiset eläinystävämme läpi ja tutustumme jokaisen persoonallisuuteen. Koska kaikki me ihmisetkin olemme erilaisia, sopii tämä kiireettömyys etenkin heille joilla on esimerkiksi erityispiirteitä. 

Osa tiloistamme sekä pihasta on rakennettu esteettömäksi. Esimerkiksi aasien talliin ja tarhalle pääsevät myös he joilla on käytössä liikkumisen apuvälineitä.


Vähintään 2-6 henkilöä, kesto 1-2 tuntia. 

15€ henkilö

Pedakoginen oppimisypäristö

Varhaiskasvatuksen ja koulujen sekä oppilaitosten oppilaille. Toimintaan voidaan sisällyttää esim. toiminnallisa eläimiin ja luontoon liittyviä tehtäviä tai makkaranpaistoa nuotiolla. Toiminta ympäristö mahdollistaa tutustumisen toisenlaiseen maaseutu yrittäjyyteen.


Pyydä ryhmä tarjous.

alkaen150€

Nuotiolla eläinystävien kanssa 

Nuotiolle eläinystävien kanssa voi rauhoittua kiireestä tuijotellen tulta. Tulen tuoma tunnelma on parhaillillaan illan hämärtyessä voi tuokiolle tulla vaikkapa työpäivän jälkeen arkenakin. 

Vähintään 2-6 henkilöä, kesto 1-2 tuntia.  

alkaen45€

Luontoa luokse

Luonnonmateriaaleista askartelua kaikille asiasryhmille. max 5 henkilöä lisä osallistujat +20€ henkilö. sis. materiaali teeman mukaan. Aikaa on syytä varata noin kaksi tuntia. 


75€/h

Työhyvinvointi

Tulkaa hetken hengähdykselle työkavereiden kanssa tilamme karvaisten ja sulkaisten pariin, sekä vaikkapa nuotiokahveille. Meille voi mainiosti poiketa osana myös retkeä Repoveden kansallispuistoon. 


Pyydä ryhmä kohtainen tarjous.

alkaen 45€

Turpaturinat aasien sekä ponin tai vuohien kanssa

Välimeren miniaasi Nienke ja aasi Guusje sekä shetlanninponi Sara ovat leppoisaa seuraa. Kaikki pitävät rapsuttelusta, harjaamisesta sekä kävelylenkeistä.


Vuohet Vihtori ja Jalmari esittelevät milellään Nekkakiveä. Nämä veijarit kujeilevat vuohien tapaan ja komeiden sarviensa vuoksi soveltuvat parhaiten aikuisten seuraan.


Vähintään kaksi henkilöä, kesto 1-2 tuntia. 

alkaen45€/henkilö