Palvelut 

 Hengitä syvään. Tunne ja rentoudu.

Kerro meille tarpeesi, suunnitellaan sen pohjalta yhdessä juuri sinulle/teille sopiva hetki Nekanvaajalla. Alla esimerkkejä luontohoivan ja luontovoiman palveluista joita tarjoamme erilaisille asiakasryhmille. Lähikuva jäkälästä kuvaa mahdollisuuksien monimuotoisuutta. 

Nekanvaajan toiminta on aloitettu 2022.  Palvelu hinnasto saatavissa sähköpostitse. 

Vierailu Nekanvaajalla

Tutustumme eläimiin, aaseihin, vuohiin, lampaisiin, ankkoihin, kanoihin, kalkkunoihin, kaneihin, marsuihin, kissoihin sekä poniin. Juttelemme kunkin lajin tarpeista, luonteista ja ominaisuuksista. Eläimiä meillä on tällä hetkellä aasesita akaattikotiloihin 13 eri eläinlajia. 

Pienen tilamme eläimet ovat mukavia ja leppoisia persoonia. Eläimistä jokainen omalla tavallaan tarjoaa elämyksiä, yhteisöllisyyttä, vuorovaikutusta ja toiminnan kokemuksia. 

Vierailun Nekanvaajalla voi varata kuka tahansa, sen sisältö voidaan räätälöidä tarpeen mukaan luontovoiman tai luontohoivan asiakkaille sopivaksi.

 Eläinavusteinen toiminta

Nekanvaajalla meillä on monta karvaista ja sulkaista, joita on opetettu toimimaan erilaisten ihmisten kanssa. Esimerkiksi kanimme ovat tottuneita vierailijoita koulumaailmassa. Välimeren miniaasi Nienke on konkari eläinavusteisessa toiminnassa ja nauttii ihmisten kanssa olemisesta. 

Eläinavusteinen toiminta on ammatillista . Ammatillisessa eläinavusteisuudessa toiminnalla on selkeä rakenne, eli ennalta määritelty suunnitelma siitä, mitä interventiolla tavoitellaan, miten se etenee ja miten sitä toteutetaan.

Tapahtuma

Tapahtuma voi olla syntymäpäivät, kevään luokkaretki, virkistyspäivä työyhteisölle, tai muu hyvän mielen hetki. Nekanvaajan eläimet voivat myös tulla osaksi sinun yrityksesi tapahtumaa, tuomaan hyvää mieltä ja lämminhenkisyyttä.