Palvelut 

 Hengitä syvään. Tunne ja rentoudu.

Kerro meille tarpeesi, suunnitellaan sen pohjalta yhdessä juuri sinulle/teille sopiva hetki Nekanvaajalla. Alla esimerkkejä luontohoivan ja luontovoiman palveluista joita tarjoamme erilaisille asiakasryhmille. Lähikuva jäkälästä kuvaa mahdollisuuksien monimuotoisuutta. 

Nekanvaajan toiminta on aloitettu 2022.  Palvelu hinnasto saatavissa myös sähköpostitse. 

Vierailu Nekanvaajalla

Tutustumme eläimiin, aaseihin, vuohiin, lampaisiin, ankkoihin, kanoihin, kalkkunoihin, kaneihin, marsuihin, kissoihin sekä poniin. Juttelemme kunkin lajin tarpeista, luonteista ja ominaisuuksista. Eläimiä meillä on tällä hetkellä 54 + akvaaro sekä akaattikotilot.

Pienen tilamme eläimet ovat mukavia ja leppoisia persoonia. Eläimistä jokainen omalla tavallaan tarjoaa elämyksiä, yhteisöllisyyttä, vuorovaikutusta ja toiminnan kokemuksia. 

Vierailun Nekanvaajalla voi varata kuka tahansa, sen sisältö voidaan räätälöidä tarpeen mukaan luontovoiman tai luontohoivan asiakkaille sopivaksi.

Eläinavusteinen toiminta

Nekanvaajalla meillä on monta karvaista ja sulkaista, joita on opetettu toimimaan erilaisten ihmisten kanssa. Esimerkiksi kanimme ovat tottuneita vierailijoita koulumaailmassa. Välimeren miniaasi Nienke on konkari eläinavusteisessa toiminnassa ja nauttii ihmisten kanssa olemisesta. 

Eläinavusteinen toiminta on ammatillista . Ammatillisessa eläinavusteisuudessa toiminnalla on selkeä rakenne, eli ennalta määritelty suunnitelma siitä, mitä interventiolla tavoitellaan, miten se etenee ja miten sitä toteutetaan.

Voimauttavaa luontomateriaaleista askartelua

Kosketuksessa luonnon tarjoamiin materiaaleihin voit pysähtyä ja rentoutua. Pohtia läsnäoloa ja kokemuksellisesti pysähtyä pohtimaan omaa elämääsi. Tämäkin toimintamuoto on räätälöitävissä niin, että se on vietävissä asiakkaan luokse.

Tapahtuma

Tapahtuma voi olla syntymäpäivät, kevään luokkaretki, virkistyspäivä työyhteisölle, tai muu hyvän mielen hetki. Nekanvaajan eläimet voivat myös tulla osaksi sinun yrityksesi tapahtumaa, tuomaan hyvää mieltä ja lämminhenkisyyttä. 


 


Sormet multaan - puutarhatoiminta

Puutarhatoiminnassa työnnetään sormet multaan, tehdään istutuksia, kastellaan, kitketään ja nautitaan puutarhan rauhoittavasta ja elvyttävästä vaikutuksesta. Puutarhatoimintaa voidaan myös tehdä saavutettavaksi viemällä sitä asiakkaan luokse. 

Toiminta puutarhassa tukee asiakkaan fyysistä kuntoa, esimerkiksi motoristen taitojen säilymistä. Ryhmämuotoinen toiminta tukee sosiaalisia suhteita sekä vahvistaa yhteisöllisyyden sekä osallisuuden kokemusta.


Eläinkerhot 

Yrityksemme järjestää myös  eläinkerhoja eri ikäisille asiakkaille. Kesällä 2023 , voi ilmoittautua ensivuoden puolella. 


Kuulemme myös mielellämme asiakkaiden toiveita kerhotoiminnan suhteen. Olkaa yhteydessä esimerkiksi erityisryhmä toiveissa.

Ammatillinen tukihenkilö

Nekanvaaja voi toimia Green Care -maatilana kuntouttaen erilaisia asiakasryhmiä maatila-, eläin- ja luontoavusteisilla menetelmillä.  Esimerkiksi, sosiaalipalveluna voidaan järjestää erityistä tukea tarvitsevalle lapselle tai perheelle tukihenkilö tai perhetoimintaa. Kysy lisää sähköpostilla tai puhelimitse.